Jouw bruiloft bij Patagonia Beach.
Uitzicht op zee, perfect bereikbaar, stap uit jullie trouwauto meteen het terras op, vier je romantische bruiloft, dans op jullie favoriete muziek en geniet samen van de lekkerste gerechten.

Huwelijksdiner, Walking diner of Barbecue. Met de voeten in het zand elkaar de liefde verklaren. Jullie huwelijk vieren met familie en vrienden om vervolgens te overnachten in één van de luxe hotels aan het strand van Scheveningen. De mooiste dag van jullie leven vier je bij Patagonia Beach.

Trouwen bij Patagonia Beach

Een uitgebreid Huwelijksdiner, Walking diner of Barbecue. Met de voeten in het zand elkaar de liefde verklaren. Jullie huwelijk vieren met familie en vrienden om vervolgens te overnachten in één van de luxe hotels aan het strand van Scheveningen. De mooiste dag van jullie leven vier je bij Patagonia Beach.

Trouwen bij Patagonia Beach

Uitzicht op zee, perfect bereikbaar, stap uit jullie trouwauto meteen het terras op, vier je romantische bruiloft, dans op jullie favoriete muziek en geniet samen van de lekkerste gerechten.

Stel zelf jullie ideale dag samen

Laat je huwelijksreportage maken door een professionele trouwfotograaf, op het strand en bij de vloedlijn. Laat je in de watten leggen door de ontspannen sfeer, de stijlvolle inrichting en het betrokken personeel. En niet te vergeten de fijne muziek, het goede en veelal biologische eten, bijzondere bites en mooie wijnen. Het is als een cadeautje voor jezelf en voor elkaar!

Trouwen op het strand..
  • Mooie exclusieve locatie aan het strand
  • Perfect bereikbaar
  • Binnen feestelijk diner: tot 100 man
  • Feest en/of diner met tent: circa 400 man
  • Mogelijkheid tot overnachten bij diverse luxe hotels op loopafstand.
  • Ontbijt, lunch, bites, diner, buffet of BBQ
  • Grote parkeerlocatie op slechts steenworp afstand

Familie de la Guéronnière
128 personen

Ondanks het weer tijdens onze bruiloft was het magnifiek. Een franse bruiloft op het strand in Nederland. Onze familie en vrienden hebben genoten en mijn vrouw en ik ook. Dank voor het hele team van Patagonia.

Familie Plooyer
280 personen

Het was een grote bruiloft met alles erop en eraan. De flexibiliteit was waanzinnig en voor ons heel prettig samen werken. Kwaliteit eten bij Patagonia is perfect en het was de mooiste avond uit ons leven.

Sfeerimpressie

Trouwen

Brochure download

Vul je gegevens in en download onze brochure.